Bany de bosc virtual en grup

Bany de bosc virtual grup

Aquesta activitat en línia l’hem creat per poder connectar persones que viuen lluny les unes de les altres i que volem viure una experiència commovedora que els uneixi i que els connecti a la natura. Un espai on riure i on poder compartir el més íntim.

Oferim una experiència per acompanyar-vos telemàticament en la vostra connexió, fent-ho d’una forma molt especial i amb molt d’amor perquè tot i utilitzar un medi virtual tingueu la sensació d’estar molt a prop i molt connectats.

Enfortirem els lligams entre vosaltres:

  • Els lligams amb la resta de la natura.
  • Els lligams entre vosaltres.
  • Els lligams amb vosaltres mateixos.

Aquesta activitat vol recuperar la idea de tribu. De pertinença. D’unió. Volem recuperar el vostre instint, la vostra forma natural de relacionar-vos i explorar el món natural, la vostra capacitat de jugar i de badar sense tenir cap objectiu a assolir.

Volem regalar un temps sense presses, sense tempos marcats, sense expectatives, sense objectius.

Volem que, tot i utilitzar les tecnologies i les pantalles per poder estar junts, aquestes siguin només el medi, l’eina, però que l’important sigui el que aconseguim amb elles, que serà poder gaudir plegats d’un moment tranquil de plena connexió on el temps s’atura, on podeu jugar i on us podeu mirar als ulls, i compartir allò que sentiu en el més profund de vosaltres si ho necessiteu.

Com oferim un servei molt personalitzat necessitem que contacteu amb nosaltres per saber que voleu i necessiteu i poder així oferir-vos una experiència el millor adaptada a la vostra família i els vostres nens.

Facebook
Twitter
Instagram