Bany de bosc general

Bany de bosc

Esteu buscant una forma autèntica i original de reconnectar amb la natura i amb vosaltres mateixos? Benvinguts al Bany de Bosc! Una experiència vivencial i sensorial que us portarà a un món de tranquil·litat, connexió i descobriment enmig de la majestuositat de la natura.

Què és el Bany de Bosc?

El Bany de Bosc és molt més que una caminada pel bosc; és una oportunitat per experimentar la vida d’una manera completament nova. És viure la natura en el seu estat més pur, on el temps desapareix i ens submergim en el present.

Els nostres guies experts us portaran a través d’una experiència que combina el ritme lent, el silenci, el joc, la connexió, l’escolta activa i, sobretot, l’oportunitat de no fer absolutament res. És una activitat dissenyada per canviar la vostra actitud cap a la vida, per ajudar-vos a connectar amb l’entorn natural que us envolta, amb la vostra comunitat i, el més important, amb vosaltres mateixos.

Per a qui és el Bany de Bosc?

El Bany de Bosc és una activitat recomanada per a persones de totes les edats i procedències. (si hi ha menors d’edat o amb persones amb dificultat de mobilitat o qualsevol altre aspecte que ens vulgueu comentar contactar amb nosaltres escrivint-nos a info@banydebosc.com).

Es requereix experiència prèvia?

No es requereix experiència prèvia, només la disposició d’endinsar-vos en l’experiència. Els nostres guies adaptaran el Bany de Bosc segons les necessitats de cada grup, assegurant-se que tothom pugui gaudir-ne al màxim.

On es realitza el Bany de Bosc?

El bosc principal on duem a terme els banys de bosc és a l’Arborètum Masjoan d’Espinelves. Un paratge extraordinari amb un itinerari que et permet caminar entre arbres majestuosos. Aquest espai a més disposa de tots els serveis necessaris per a una agradable estança. (itinerari senyalitzat, serveis, botigueta…). Aquest arborètum té la sort d’estar al costat d’un pintoresc poble romànic de gran interès, Espinelves.

A més també tenim la sort de comptar amb altres entorns naturals diferents per oferir aquesta experiència única., que ens donen la possibilitat de viure aquesta experiència en altres ecosistemes diferents que ens poden portar sensacions i oportunitats variades.

Alguns dels nostres llocs habituals inclouen, Casa Elena de Santa Cristina d’Aro, Refugi de la Feixa a la Cerdanya i el Bosc de Malhivern a la Garriga, un bosc de caldes de Malavella. No obstant això, estem disposats a portar el Bany de Bosc a altres llocs segons les vostres preferències i necessitats.

Si es vol portar a terme en altres boscos s’ha d’escriure a info@banydebosc.com, ja que les condicions poden variar d’un lloc a un altre.

Com reservar la vostra sessió de Bany de Bosc?

Per garantir que la vostra experiència de Bany de Bosc sigui perfecta, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: info@banydebosc.com.

El nostre equip estarà encantat de parlar amb vosaltres i d’adaptar l’experiència segons les vostres expectatives.

Prepareu-vos per alliberar l’estrès, revitalitzar els vostres sentits i connectar profundament amb la natura i amb vosaltres mateixos. El Bany de Bosc és una experiència transformadora que us permetrà experimentar la vida d’una manera completament nova. Reserveu la vostra sessió avui mateix i deixeu-vos portar per la màgia de la natura!

Facebook
Twitter
Instagram