Bany de bosc

Bany de bosc

El “Bany de Bosc”, també conegut com  “Shinrin-yoku”, és una pràctica terapèutica que consisteix a submergir-se en un entorn natural, guiats per un expert que facilita una connexió profunda i conscient amb la natura.

Aquesta experiència, oferida per Biotop Natura, és més que una simple passejada pel bosc; és una oportunitat per experimentar la vida d’una forma completament nova, vivint la natura en el seu estat més pur.

Aquesta activitat combina ritmes lents, silenci, joc, i una atenció plena al present, permetent als participants desconnectar dels seus estats alterats i connectar amb un estat d’equilibri, tranquil·litat, benestar i vitalitat. És adequada per a persones de totes les edats i procedències, incloent aquells amb dificultats de mobilitat o necessitats especials. No es requereix experiència prèvia, només la disposició de submergir-se en l’experiència.

El Bany de Bosc es realitza principalment a l’Arborètum Masjoan d’Espinelves, un entorn excepcional amb un itinerari que permet caminar entre arbres majestuosos. També s’ofereixen banys de bosc en altres entorns naturals com Casa Elena de Santa Cristina d’Aro, Refugi de la Feixa a la Cerdanya i el Bosc de Malhivern a la Garriga. A més, Biotop Natura està disposada a portar aquesta experiència a altres llocs segons les preferències i necessitats dels participants.

Biotop Natura ofereix diversos serveis i activitats relacionats amb el món de la natura, tots basats en la filosofia del respecte per la natura. Entre aquestes activitats, s’inclouen variants del Bany de Bosc que treballen el teu animal o planta interior, formacions personalitzades per a empreses, universitats, escoles, entitats, associacions i grups particulars, així com tallers i xerrades sobre temes relacionats amb el bany de bosc.

Per obtenir més informació sobre els  banys de bosc, pots visitar la web especialitzada en aquesta pràctica, www.banydebosc.com . Aquesta pàgina, gestionada per Biotop Natura, ofereix detalls addicionals sobre els serveis, itineraris i com organitzar una experiència de Bany de Bosc personalitzada. La web és un recurs complet per a aquells interessats en aprofundir en el món dels banys de bosc i en com aquesta pràctica pot enriquir la vida de les persones connectant-les amb la natura.

Tipus de bany de bosc

Explora la diversitat dels “Banys de Bosc” a Biotop Natura, dissenyats per a tota mena de grups, des de parelles fins a equips de treball, incloent-hi programes especials per a escoles.

Cada bany de bosc ofereix una experiència única per connectar amb la natura, fomentant el benestar emocional i físic. Descobreix opcions per a tot el públic, incloent-hi aquells amb accés limitat a l’entorn natural.

 

Bany de bosc
Facebook
Twitter
Instagram