Bany de bosc mon corporatiu

Bany de bosc mon corporatiu

Aquesta activitat enfocada al món corporatiu serveix per connectar els seus membres a través d’una experiència commovedora que els farà sortir dels seus rols establerts, per anar a explorar altres possibilitats que la natura els oferirà.

La natura serà la seva eina de treball, reflectint en ells multitud de possibilitats.

La natura ens servirà per trobar nous models de relació i de treball i sempre fent-ho d’una forma divertida i no conscient, deixant que els diferents elements de la natura els inspiri i ajudi, i acompanyats de professionals que els ajudarà a treure el màxim de benefici d’aquesta experiència.

Hi ha multitud d’estudis científics que confirmen com la natura ens ajuda a augmentar la nostra creativitat, la nostra inspiració, el nostre benestar, la nostra qualitat de la son, ens millora el nostre estat anímic, ens ajuda a la resolució de conflictes, ens potencia la nostra intuïció molt necessària en la presa de decisions, ens ajuda a baixar el nostre estat d’estrès i ansietat, apropa les persones, ens allibera de les tensions i molts més beneficis dels quals un equip es pot veure molt gratificat.

Volem recuperar el vostre instint, la vostra forma natural de relacionar-vos i explorar el món natural, la vostra capacitat de jugar i de badar sense tenir cap objectiu a assolir.

Volem regalar un temps sense presses, sense tempos marcats, sense expectatives, sense objectius, i sobretot, sense tecnologies, ni pantalles.

Gaudir d’espais sense tecnologies s’està demostrant, cada cop més, que és molt necessari per a una bona producció i un bon funcionament de la nostra ment.

Com oferim un servei molt personalitzat necessitem que contacteu amb nosaltres per saber que voleu i necessiteu i poder així oferir-vos una experiència el millor adaptada al vostre equip i les persones que el formen.

Facebook
Twitter
Instagram