QUI SOM

Descubreix qui som.


Biotop Natura és una entitat formada per persones especialitzades en diferents camps de treball i que alhora tenen una visió pluridisciplinària e integral del món de la Natura

Aquesta focalització, sense perdre mai el sentit global, és el seu tret diferencial. Una llarga trajectòria amb la Natura com a eix motor, ha donat lloc a aquest ambiciós projecte.Biotop Natura està inscrita des del 2017 en el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb NIF G55311609.

Isabel Verdaguer Foz. Fundadora de Biotop natura

Isabel Verdaguer Foz (Barcelona, 1975) deu la persona que és a un projecte de vida dels seus pares, que li va fer estar des de ben petita envoltada de natura. Reconstruir una antiga casa de muntanya al Prepirineu - on passar llargues estades on escriure, llegir, sentir i respectar la Natura- va ser la seva primera i gran escola.

Després va voler apropar-se a la natura des de diferents angles, fent senderisme i alpinisme així com observant el paisatge, els animals i les plantes. De mica en mica va aprendre a llegir el bosc, observar petjades i traces a més d’estudiar la biologia i comportament animal.

En el món vegetal va aprofundir sobre la forma de comunicar i sentir de les plantes i sobre els seus beneficis, per acabar finalment fent un apropament mes terapèutic i profund en la pràctica del bany de bosc.

Inicialment Diplomada en Turisme, va estudiar també Tècnica en jardineria i paisatgisme i un Postgrau en gestió d’espais verds públics.

La seva passió pels animals també la va portar a titular-se com a Auxiliar veterinària, així com a rebre Formació a Fundació Mona sobre etologia (comportament) animal.

La seva vocació pel món vegetal l’ha portat a matricular-se en diferents cursos on-line de la Universitat de Tel-Aviv (Coursera) sobre biologia, comportament, sentits i comunicació vegetal.

2016 va esdevenir Guia de Boscos terapèutics per la Forest Therapy Association (Califòrnia).

Ha realitzat el Postgrau en significats i valors espirituals de la Natura a la Universitat de Girona (UdG), i actualment s'està formant per poder ser terapeuta Gestalt. Biotop Natura està inscrita des del 2017 en el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb NIF G55311609.

Emmett Coriat. Soci membre de Biotop natura

De nacionalitat canadenca, nascut a Montreal , Emmett Coriat és una persona apassionada, que viu la vida amb una gran intensitat, farmacèutica de formació i emprenedora en gran quantitat de projectes, decideix fer un canvi a la seva vida per passar del món empresarial al món de La Natura i la Salut, especialitzant-se en les corporacions. .

La seva relació amb el món de la salut, la seva formació en el món empresarial, unit al seu actual coneixement sobre la Natura i la seva formació a l'escola ANFT com a Forest Therapy Guide, li converteixen en un molt bon guia de Bany de bosc especialitzat en les empreses .

Blanca Martí Ahumada. Socia membre de Biotop natura

Blanca Martí Ahumada va estudiar Història de l'Art a la Universitat de Barcelona i és naturalista de vocació.

Es va formar com il·lustradora a l'Escola de la Dona i es va especialitzar en il·lustració científica a través de diversos cursos a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de València. Actualment segueix formant-me com pintora.

Realitza il·lustracions per a diferents publicacions d'àmbit estatal i internacional: llibres científics i divulgatius a Espanya, Costa Rica, Brasil o Nicaragua entre d'altres, així com cartells per a parcs naturals i reserves de fauna.

En l'àmbit docent és coordinadora del Postgrau d'il·lustració científica de la Universitat de Girona i la Fundació d'Estudis superiors d'Olot i professora del Màster de Primatologia de la Fundació Mona i la Universitat de Girona.

Però Blanca, sobretot, és una apassionada dels animals, del camp i de la natura, i això ho transmet en cada una de les seves cada pinzellades.

Eduard Angel Sanchez. Soci membre de Biotop natura

Nascut a Barcelona 8 maig 1972 Actualment domiciliat a Can Marcó. Amer, Girona.

Nivell Acadèmic: Ciències Polítiques i Sociologia.

Cursos relacionats:

Tècnic en contaminació de l'Medi Ambient 1994 Nereo, Problemàtica dels boscos àrea mediterrània 1995 UdG, Economia i medi ambient 1995 UdG, Protecció Espais Naturals. Regulació jurídica 1996 UdG, Economia ecològica i Ecologia política 1997 UdG, Llei 3/98 de la Intervenció Integral Administració 1998 UdG.

Altres estudis: Tècnic en jardineria. Esp. Jardineria ecològica 2002 Esc. Cassà.

El 2004 va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Caldes de Malavella on va realitzar diverses iniciatives mediambientals com a foment del reciclatge, energies renovables i protecció i catalogació d'arbres monumentals, protecció d'hàbitat de tortugues autòctones i zones d'interès natural. Gracies a la seva feina Caldes de Malavella va ser el primer municipi de Girona que va signar la carta d'Aalborg , desenvolupany, a més, un Pla de Desenvolupament sostenible, Agenda 21.

Més tard va Iniciar la recerca i catalogació de boscos monumentals de Catalunya amb Jaume Hidalgo, impulsor de la actual associació de Selvans.

Raquel Toisón. Socia membre de Biotop natura

Raquel Toisón treballa actualment a l'Ajuntament de Barcelona, en el departament de jardoneria i sostenibilitat.

Raquel des de ben petita s'ha sentit fascinada eper la natura. Una Natura que ella considera sabia i generosa. Bella i acollidora.

Fa senderisme, passeja pel bosc, escolta els seus sons, reb la seva energia que li ajuda a desconnectar de l’estrès i a despertar els sentits.

Está estudiant Belles Arts a la UB, desenvolupant un art sempre en relació amb la Natura, incorporant elements vegetals.

Dins de l'art i la natura, treballar els seus valors. Valors com la resiliència o la superació.

Charles Oppe. Soci membre de Biotop natura

Graduate University of East Anglia (UK)

Founder of GAP Spain (NGO, 1996)

Climate Reality

Qualified as a Forest Therapy guide by the ANFT (Association of Natural Forest Therapy).

Current interests: creating programmes for GAP relating to the Climate Crisis based on the ODG’s & a consultant in sustainable tourism

Charles Ope sempre s'ha interessat pels arbres. Des de ben petit va tenir la sort de passar les seves vacances en una casa de camp a Anglaterra en un parc enorme, ple d'arbres. Anava sol, amb 9 anys i passejava entre enormes roures i faigs. Des de llavors els arbres han tingut un especial lloc en el seu cor.

Quan va venir a Espanya es va enamora dels seus espais naturals i en especial de la seva alta muntanya, on els arbres formaven part d'un paisatge molt singular.

El seu treball es dedica a desenvolupar projectes mediambientals, basat en els comportaments a les nostres escoles, a les la llars i als centres de treball.

Durant un moment de la seva vida va sentir que li faltava més connexió amb la natura i en particular amb els arbres.

Observant la destrucció que els arbres patien amb la poda i la tal.la d'arbres sense sentit en un parc proper de seva casa, va decidir fer alguna cosa per defensar aquests meravelloses espècies que estan tan desprotegides. Cada vegada que veu la destrucció d'un arbre que "coneix" li trenca el cor. Ara pot i vol fer alguna cosa per protegir-los i és per això que està a Biotop Natura..

Per conèixer més sobre banys de bosc, trobareu informació detallada dins la pestanya connectat . També podeu visitar directament la nostra web www.banydebosc.com

Per rebre informació sobre les nostres activitats properes contacteu amb Biotop Natura enviant un mail a: info@biotopnatura.com

Biotop natura, una familia
Facebook
Twitter
Instagram