Bany de bosc virtual individual

Bany de bosc virtual individual

Aquesta activitat en línia l’hem creat per acompanyar-te a caminar cap a la teva natura més profunda. Un viatge que farem junts però en intimitat.

Oferim una experiència per acompanyar-te telemàticament en la teva connexió, fent-ho d’una forma molt especial i amb molt d’amor perquè tot i utilitzar un medi virtual tinguis la sensació d’estar molt a prop i molt connectat.

Volem que, tot i fer servir les tecnologies i les pantalles per poder estar junts, aquestes siguin només el medi, l’eina, però que l’important sigui el que aconseguim amb elles, que serà poder gaudir d’un moment tranquil de plena connexió i consciència i on el temps s’atura.

Hi haurà moments per jugar, altres per estar en silenci, altres per sentir i si es vol altre per compartir allò que sents en el més profund de tu.

Enfortirem els lligams:

  • Els lligams amb la resta de la natura.
  • Els lligams amb el món.
  • Els lligams amb tu mateix.

Aquesta vivència et vol portar a aquell lloc entre el conegut i el desconegut, entre el confort i el desconfort, entre el controlat i el salvatge. Un lloc segur on podràs explorar-te i on no et deixarem sol.

Volem recuperar el teu instint, la teva forma natural de relacionar-te i explorar el món natural, la teva capacitat de jugar i de badar sense tenir cap objectiu a assolir.

Volem regalar-te temps, amor i dedicació. Un temps sense presses, sense tempos marcats, sense expectatives, sense objectius.

Com oferim un servei molt personalitzat necessitem que contactis amb nosaltres per saber que vols i necessites i poder així oferir-te una experiència el millor adaptada a tu i el teu moment.

Facebook
Twitter
Instagram