VIATGES

VIATGES

Percebem el viatge com una eina de coneixement, de connexió i de conservació

UN VIATGE A TRAVÉS DELS JARDINS.


Coneix la historia i l'origen dels nostres jardins. Visita i connecta amb els jardins, les seves llegendes i histories, els seus creadors, els seus usuaris...Passeja per ells sent un element o un èsser més de la seva bellesa.

Interessats demaneu informació.

 

Viatjar et fa aprendre:

Viatjar és la millor forma d’adquirir coneixement, perquè aprendre, sentint un nou món, t’obre la ment.


Viatjar et connecta:

Viatjar et connecta amb la terra per on camines, amb les persones que et trobes i amb tu mateix. Viatjar és gaudir i compartir, però viatjar és també, estar en pau amb el silenci i la solitud.


Viatjar et fa conscient:

Perquè et permet viure la teva realitat i la que t’envolta amb temps i dedicació. T’ajuda a percebre el món amb més consciència.


Viatjar t´activa:

Perquè coneixes el món i detectes les seves diferents injustícies i l’ús que es fa de la natura….i tot això et fa tornar amb més forces i ganes per lluitar per un món millor.


Viatjar et sacseja la teva ment, la teva ànima i el teu cor.

Des de Biotop natura estem organitzant viatges silvícoles. Volem apropar-nos als boscos més emblemàtics del món. Autèntiques relíquies d'un present en extinció. Boscos vells, boscos sagrats, boscos de retrobament. Autèntics temples on els arbres son testimonis de grans moments, casa de multitud d'éssers, rics ecosistemes que uneixen cel i terra. Autèntics monuments a venerar i protegir.

 

CANADÀ. TERRA SALVATGE. Viatge amb Signatus

Viatge d’Oci i Formació T’apropem a la natura salvatge de les Rocalloses Canadenques i la Columbia Britànica seguint un fil conductor: el llop canadenc.

Inscripció oberta a 7 places

Torn 1:
22 Agost al 1 Setembre
Torn 2:
31 Agost al 10 Setembre
Duració:
10 dies

Per a més informació:

https://www.signatus.cat/canada

o escriure a:

signatus@signatus.cat

Cancel.lat aquest any 2021 per Covid

 
Facebook
Twitter
Instagram