RETIRS I ACTIVITATS DE NATURA

A Biotop Natura, creiem fermament que prendre uns dies per desconnectar en plena natura és essencial per a un camí de connexió autèntic. Des de 2017, oferim retirs immersius en entorns naturals que proporcionen una experiència única de benestar i autodescobriment.

Comencem els nostres retirs en un refugi situat a l’Alberguedà, i actualment també oferim una experiència enriquidora al Pallars Sobirà, en un pintoresc poble anomenat Cava. Aquest entorn es caracteritza per una natura exuberant, perfecta per a una desconnexió completa i una immersió en la tranquil·litat del paisatge.

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES I PROGRESSIVES

Els nostres retirs els realitzem en espais naturals amb un gran valor paisatgístic, immersos en una natura profunda que conviden a un gran viatge de connexió.

Són retirs vivencials dissenyats per oferir un camí lent i progressiu per potenciar la nostra connexió amb l’entorn natural, amb les persones del grup i amb nosaltres mateixos. En aquest camí viurem diverses experiències en grup al bosc acompanyats per un professional, que ens ajudarà a estar presents potenciant els nostres sentits.

Durant aquest viatge ens obrirem al món i a nosaltres mateixos i de forma progressiva ens anirem sentint cada cop més, una petita part del tot, adonant-nos que som natura.

Ens embarquem en un viatge cap al món natural, establint connexions profundes que ens ajudaran a parar i sentir.

CONNEXIÓ AMB TU MATEIX

A Biotop Natura, entenem que la connexió amb la natura també implica una connexió profunda amb un mateix.

La nostra essència és la nostra pròpia natura, i creiem que si no estem connectats amb nosaltres mateixos, és difícil connectar amb el món i els altres. Per això, els nostres retirs ofereixen una oportunitat intensiva per viure una sèrie de vivències que faciliten moments especials i íntims que ens ajudaran a observar-nos a través de la natura.

Ens emmirallarem en Ella, perquè el de fora, és el de dins, i el de dins, és el de fora. Tot forma part del mateix teixit. Només cal sentir-ho i integrar-ho, i d’això tracta el nostre reti, de connexió i integració.

ACTIVITATS DIVERSES I ENRIQUIDORES

Durant el retir, gaudiràs d’activitats variades: 

  • Moments individuals i grupals per jugar, crear, compartir i, simplement, badar.
  • Espais per escoltar i ser escoltat.
  • Moments per cuidar-te a tu mateix.
  • Moments per cuidar els altres.
  • Moments per cuidar el món.
  • Experiències de connexió amb la natura que fomenten el benestar i l’autodescobriment.

REGALA'T UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Et convidem a confiar en nosaltres i en el que oferim. Regala’t aquest retir com un gest de cura i escolta cap a tu mateix. Vine i viu moments de tranquil·litat, connexió i autodescobriment amb Biotop Natura. Confia en tu i en el poder de la natura per transformar-te i redescobrir-te.

ELS NOSTRES RETIRS

Retir a Cava

Retir Cava

Retir Font del Pi

Retir Font del Pi

Facebook
Twitter
Instagram