Retir Font del Pi

RETIRS FONT DEL PI

La fase final i més profunda, del procés de connexió que nosaltres proposem, consisteix en fer una retirada del món que ens envolta en el nostre dia a dia, per anar un mínim de dos dies al nostre refugi de muntanya de la font del pi.

És un antic molí d’aigua, casa central d’un poble actualment ja inexistent, que durant un temps es va convertir en un hostal, i que actualment és un refugi privat d’una família que la va convertir en el seu projecte de vida.

És una casa molt senzilla i rústica, amb pocs serveis, i poques comoditats, però amb un enorme encant i que està situada en un paratge inigualable.

El retir consisteix a passar uns dies en aquest lloc, tal com vivien antigament els seus aldeans, sense llum, sense cobertura de mòbil, amb aigua de brollador, escalfant-se amb el foc de terra, buscant llenya, i fent activitats de connexió amb la natura, alternat amb moments de silenci, de compartir en cercles a la natura o al voltant d’un foc, de rialles i de bons àpats casolans.

PROGRAMACIÓ

El programa d’aquest retir el dicta la natura del lloc i del moment. No volem tenir un guió marcar, sinó que precisament es bassa en fluir i en la confiança del que passarà, acceptant que tot el que ens porti aquest espai sagrat serà una gran ensenyança.

Farem passejades al bosc, compartirem moments de foc, farem escoltes actives, connectarem amb les nostres pors e inseguretats, sortirem de la nostra zona de confort, coneixerem els nostres límits, crearem vincle, crearem una tribu, sentirem, veurem la posta de sol, sentirem el fred de l’aigua de les muntanyes, jugarem amb el fang, badaren, dibuixarem, escriurem, i tot allò que ens vulguem permetre.

En definitiva, aquest retir és un reconnectar amb la nostra més pura essència, amb el nostre animal interior, amb la nostra part més primitiva. Reconnectarem amb els nostres orígens. Serà un tornar a casa.

ASSISTÈNCIA I RESERVA

Places per dormir en refugi:  

Màxim 8 persones. 

Mínim 6 persones per poder realitzar el retir.  Poden ser menys, però el preu serà més elevat amb menys persones. 

Cal confirmar assistència fent una reserva, omplint el nostre full  d’inscripció (https://www.banydebosc.com/formulari-inscripcio/) i fent un pagament de 50 € per persona via transferència  bancària al numero de conte: ES17 3025 0016 12 1400004419,  posant el concepte: Connexió Arbres, i el vostre nom complert, i  enviant després un comprovant del pagament al nostre correu  electrònic.

DATA

No posem cap data en concret, ja que els nostres retirs funcionen segons demanda, a partir d’un nombre mínim de persones.

Per a més informació contacteu amb nosaltres escrivint un e-mail a: info@biotopnatura.com

Us animem a gaudir d’aquesta gran i transformadora experiència.

Facebook
Twitter
Instagram