Retir a Cava

RETIR CAVA

Amb aquest retir us volem convidar a caminar plegats amb els arbres per buscar una relació profunda amb ells. Una relació que ens ajudi també a connectar amb nosaltres mateixos i amb el tot.

Interconnectar-nos, sentint que formen part indissociable de la natura.
Creiem fonamental crear una relació bidireccional entre nosaltres i la resta de natura, i els arbres són els interlocutors perfectes per canalitzar aquesta comunicació.

Els arbres són uns éssers increïbles, d’una extremada intel·ligència i sensibilitat, i alhora uns grans desconeguts. Nosaltres apostem per apropar-nos a ells per tal que ens ajudin a sanar les nostres ferides, creant així una relació més sana i bidireccional amb la natura.

Nosaltres us acompanyarem en aquest viatge progressiu de connexió, cap als arbres i cap a vosaltres. Estarem amb vosaltres, però deixant que tingueu la vostra relació intima amb els arbres.

Serà un petit gran viatge cap als arbres i la natura. Cap a la vostra natura. Cap a vosaltres. Cap al més nuclear. Un cop la vostra relació amb els arbres es vagi enfortint, sereu vosaltres i els arbres que fareu el vostre propi i personal camí. Cada un de vosaltres ho caminareu a la vostra manera i tots els camins i totes les formes de caminar estaran bé. Potser la connexió no la sentiu. No passa res. Només us demanem que us deixeu anar i que no jutgeu res del que pugui venir o no venir. Cada un té el seu moment i la seva forma de ser, fer i sentir, i poder el que ara us sembla que no succeeix, quan menys us ho penseu, succeirà.

Dates: sota comanda. 

LLOC

Cal Jaumet. Casa rural del s.XVII, davant del Cadí.  

Situada a l’alt Urgell, al poble de Cavà, en un indret idíl·lic i envoltat  de muntanyes. 

Masia de l’any 1619 reformada al 2021 a l’idíl·lic poble de Cava  situat a 1.300 metres d’altitud, amb espectaculars vistes a la  Serra del Cadí. 

Ideal per als que busquen un entorn tranquil en mig de la natura. 

Cal Jaumet és una masia amplia i confortable reformada al 2021  amb materials de qualitat.

PROGRAMACIÓ

Seran experiències on treballarem aspectes com el silenci, el  ritme lent, la unió, la connexió, el compartir, l’escolta activa, la  pau, la quietud, l’autoconeixement i la interiorització. 

Serà un gran bany de bosc on caminarem progressivament cap a  la connexió amb els arbres i amb un mateix. Un camí de  transformació per obrir-te cap a l’exterior i l’interior. Un camí  on els arbres seran els nostres grans mestres. 

A més aquest retir també té el seu vessant ecoeducativa,  sensibilitzant i educant sobre el món arbori. Una tasca que  creiem molt necessària des de Biotop Natura. 

Cuidar l’exterior és cuidar l’interior, i cuidar l’interior és cuidar  l’exterior. Si no ens estimem, no podem estimar les persones, ni  el nostre entorn natural. 

Els arbres són els éssers que tenen més capacitat per ensenyar nos a viure. Ens poden ensenyar sobre l’equilibri, l’equilibri entre  donar i rebre, entre la vida i la mort, sobre els nostres límits i la  nostra finitud, ja que els arbres no es poden moure i saben fins a  on poden arribar, sobre la paciència no tenint por al temps, sobre  l’observació, el silenci i moltes coses més. 

Nosaltres volem que caminis entre els arbres acompanyats de la  nostra mà. Ens impregnarem de la seva saviesa, la seva fortalesa,  el seu arrelament, la seva flexibilitat i adaptabilitat, i la seva  connexió. Ens ensenyaran a ser Natura.

ASSISTÈNCIA I RESERVA

Places per dormir en refugi:  

Màxim 8 persones. 

Mínim 6 persones per poder realitzar el retir.  

Cal confirmar assistència fent una reserva, omplint el nostre full  d’inscripció (https://www.banydebosc.com/formulari-inscripcio/) i fent un pagament de 50 € per persona via transferència  bancària al numero de conte: ES17 3025 0016 12 1400004419,  posant el concepte: Connexió Arbres, i el vostre nom complert, i  enviant després un comprovant del pagament al nostre correu  electrònic.

DATA

No posem cap altre data en concret, ja que els nostres retirs funcionen segons demanda, a partir d’un nombre mínim de persones.

Per a més informació contacteu amb nosaltres escrivint un e-mail a: info@biotopnatura.com

Us animem a gaudir d’aquesta gran i transformadora experiència.

Facebook
Twitter
Instagram