SERVEIS

Oferim diferents activitats i serveis, relacionats amb el món de la natura. Totes elles tenen com a element comú la filosofia del respecte per la natura, i donar importància a tots els elements i éssers que els fan possibles, intentant deixar la mínima impremta humana en el camí i tenint molt en conta la salvaguarda del nostre patrimoni natural. Els nostres serveis seran programats pero també es poden demanar en altres dates per a grups ja establerts, sempre i quan s'avisi amb suficient antelació.


RETIRS I ACTIVITATS NATURA

Organitzem retirs de cap de setmana per a desconnectar de la nostra vida diària i del món que ens hem creat, i poder connectar amb el món real. Una realitat que ens acosta a la nostra essència i ens allunya de les tecnologies, les excessives comoditats i luxes, del consumisme, i de l'aparentar. Els nostres retirs es caracteritzen per la connexió, la intensitat, la senzillesa, i la natura.

Apunta't


Saps que activitats realitzem?

   

  Qui som


  isabel-guia-bany-de bosc

  Isabel Verdaguer

  Guia de boscos terapèutics

  Isabel Verdaguer Foz (Barcelona, 1975) des de ben petita va estar envoltada per la natura. En aquella època la Isabel va reconstruir amb els seus pares una casa a la muntanya al Prepirineu on passava llargues estades on escrivia, llegia, sentia i respectava la Natura. Amb molta curiositat va voler apropar-se a la natura fent senderisme i alpinisme per observar els paisatges, els animals i les plantes que l'envoltaven. Va observar la forma de comunicar, sentir i els beneficis que tenia el món vegetal i per acabar finalment fent un apropament mes terapèutic i donant a terme la pràctica del bany de bosc.


  Biotop Natura és un grup de professionals de diferents sectors que tenen alguna cosa en comú. Aquesta cosa es la NATURA, i tenen un propòsit que es apropar-te-la des d’una altra mirada.

  VOLS FER
  UNA CONSULTA?

  envia email: info@banydebosc.com

  o


  Li enviarem un correu electrònic sobre les
  properes activitats.

   Nom i cognoms(obligatori)

   Correu Electrònic (obligatori)

   Assumpte

   Missatge


   He llegit i accepto la política de privacitat.

   Facebook
   Twitter
   Instagram