ACTIVISME

Activem l'emoció com a eina de conservació i d'educacion mediambiental. Defensem la Natura

Biotop natura utilitza la emoció com a eina de conservació ja que creu que per aconseguir veritables canvis necessitem fer-los des del cor.

Després d'una llarga tradició dins del món de la conservació hem entès que per a arribar a fer una reconversió ecològica necessitem alguna cosa més que solucions tècniques, i campanyes alarmistes.

Per intentar solucionar el problema del canvi climàtic, entre altres, necessitem canviar molts hàbits i formes de fer i això només es fa si ho fem amb convicció.

Hi ha un estudi que ens diu que el 50% de les emissions d'efecte hivernacle depenen de decisions individuals. Per tant els problemes ambientals requereixen de solucions comportamentals, com diu el catedràtic de psicologia de la Universitat de Madrid, Antonio Corraliza.

Es per això que nosaltres treballem qualsevol de les nostres activitats focalitzant en les emocions. Les experiències que ens activen les emocions son transformadores, i el que volem, es precisament transformar.

Tenim un planeta amb una Biodiversitat i un Patrimoni Natural molt rics, amb un gran valor intrínsec, molt superior al seu valor material o econòmic. Volem donar-vos a conèixer aquests valors intangibles, sovint ignorats, i volem donar-vos a conèixer els drets inherents de tot ésser viu, sovint menystinguts, quan no vulnerats.

A través de les nostres Campanyes, t’apropem a la lluita per la defensa d’aquelles causes que, per la seva gravetat i pel seu gran desconeixement en la nostra societat, entenem que mereixen una atenció especial.

Biotop Natura funcionarà com a plataforma d'activació de campanyes mediambientals i com a paraigües de diferents projectes e iniciatives d’àmbits variats de treball sempre amb la Natura com a protagonista. Les campanyes poden ser sobre l’ecosistema, el món animal, el vegetal, l’humà i la seva cultura, i tot allò que puguem englobar dins de la Natura..

El món vegetal agafarà un gran protagonisme ja que pensem que és la part més desprotegida del món natural i el que més urgentment necessita de la nostra ajuda, i sobre tot del que més necessitem tots per poder viure .

Nosaltres impulsarem diferents campanyes, però estem oberts a rebre propostes d’altres iniciatives, les quals sota la nostra gestió i supervisió podran ser impulsades des de la nostra plataforma, i ser treballades conjuntament en equip amb altres entitats o persones.

Prenem el bosc com la casa on viu la resta de natura, així protegint la flora i el bosc en general, estem de forma indirecta protegint tota la vida existent en aquest planeta.

Volem treballar diferents vies d'acció, entre elles oferint experiències transformadores com el bany de bosc, elaborant contes educatius principalment sobre arbres, elaborant samarretes amb imatges i missatges de sensibilització, oferint xerrades i formacions educatives i de sensibilització, amb organitzant concentracions on difondre la defensa dels drets dels arbres, o denunciant el maltracta vegetal, participant en xarxes socials, emissores de radio, i revistes, i en la adquisició d'un bosc d'interès per poder protegir-ho i per convertir-ho en la seu Biotopnatura i la plataforma d'expansió del nostre missatge i el nostre reclam per aconseguir la vida digna de les plantes i la protecció dels boscos

Volem arribar al màxim i el més variat públic possible. Als nens perquè són els que construiran el nostre futur, els empresaris perquè són un present amb força afectant al planeta amb cada una de les seves decisions, i a tots i cada un de nosaltres perque els nostres actes individuals junts seràn els que realment ens permetran o no poder continuar en aquest planeta com a humans.


Busquem qualsevol mena d'ajuda, ja sigui per fer més forta la veu de la natura i en concret del bosc, com per poder financiar les nostres campanyes.

Interessats escriure a: info@biotopnatura.com

Activem la consciencia i l'amor per la natura mitjançant les emocions

Facebook
Twitter
Instagram