ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC

Amb la intenció d’adequar-nos de la millor forma a les vostres necessitats hem dissenyat diferents formes i espais de cura.

Oferim acompanyament gestàltic individual i grupal que portem a terme en el nostre despatx, al jardí o en el bosc. El bosc de referència és a Caldes de Malavella, però també podem anar a altres espais verds o parcs.

La nostra especialitat és l’ecoteràpia gestalt o teràpia forestal gestalt, la qual té a la natura com a principal eina de treball. La natura és el nostre mirall i ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos d’una forma més profunda. Creiem que l’actual desconnexió amb la natura és un factor important de molts problemes de salut mental. Sanar aquesta ferida és un pas rellevant per poder evolucionar i avançar cap al nostre benestar.
Sentir-nos que formem part del gran tot ens allunya de la soledat, una sensació molt comuna entre tots nosaltres en la societat actual i origen del gran patiment humà dels nostres dies.

Tot i ser la nostra especialitat l’ecoterapia, també oferim un acompanyament gestàltic tradicional.

Pots triar, segons les teves necessitats o afinitats, el lloc i la forma d’acompanyament, podent canviar en qualsevol moment del procés, tant l’espai com la forma de treball triada.

 

 

Vols que ens coneguem en aquest acollidor racó?

Preferiu compartir aquest espai de cura en horari de matins, veient el sol que entra per la finestra, o sota la tímida llum d'una làmpada?

Voleu ser acompanyats només per mi o també pel meu gos d'intervenció Índia?

Voleu veure la natura a través de la finestra o preferiu estar al jardí sota un arbre amic?

O poder et vols aproximar més a la natura i travessar el pont que ens uneix al bosc, per estar en el límit entre el bosc i el jardí, entre el confort i el salvatge? Entre el conegut i el desconegut?

En un banc acaronat per dos grans mestres, una alzina surera i un roure?

O voleu caminar dins el bosc i crear la relació dins seu?

El camí està només en les teves mans.

O poder preferiu fer sessions grupals de teràpia forestal al bosc fent un bany de bosc?

Pots començar al despatx i anar veient després com et vas obrint cap a l'interior i/o l'exterior durant el teu procés?

Està en les teves mans. Tu decideixes!

L'important és més, com vols caminar, que no tant on o cap a on vols caminar, i sent conscient que tu crees el teu propi camí i la teva forma de caminar, i que només tu pots fer canvis en qualsevol moment per adequar-te a les teves necessitats.

A més oferim l'opció d'acompanyar-te online, de forma telemàtica.

T'acompanyo amb una mirada gestaltàltica natural.

Vols ser responsable del que et queda per viure?

Vols que caminem plegats?

T'espero amb moltes ganes.

Per a més informació em pots contactar a: isabel_verdaguer@biotopnatura.com

Facebook
Twitter
Instagram