QUI SOM

Biotop Natura us sorprendrà amb noves idees, sense deixar de fer les seves habituals activitats, com sortides naturalistes, formació i banys de bosc.


Biotop Natura és una entitat formada per persones especialitzades en diferents camps de treball i que alhora tenen una visió pluridisciplinària e integral del món de la Natura

Aquesta focalització, sense perdre mai el sentit global, és el seu tret diferencial. Una llarga trajectòria amb la Natura com a eix motor, ha donat lloc a aquest ambiciós projecte.Biotop Natura està inscrita des del 2017 en el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb NIF G55311609.

Isabel Verdaguer Foz. Fundadora de Biotop natura

Isabel Verdaguer Foz (Barcelona, 1975) deu la persona que és a un projecte de vida dels seus pares, que li va fer estar des de ben petita envoltada de natura. Reconstruir una antiga casa de muntanya al Prepirineu - on passar llargues estades on escriure, llegir, sentir i respectar la Natura- va ser la seva primera i gran escola.

Després va voler apropar-se a la natura des de diferents angles, fent senderisme i alpinisme així com observant el paisatge, els animals i les plantes. De mica en mica va aprendre a llegir el bosc, observar petjades i traces a més d’estudiar la biologia i comportament animal.

En el món vegetal va aprofundir sobre la forma de comunicar i sentir de les plantes i sobre els seus beneficis, per acabar finalment fent un apropament mes terapèutic i profund en la pràctica del bany de bosc.

Inicialment Diplomada en Turisme, va estudiar també Tècnica en jardineria i paisatgisme i un Postgrau en gestió d’espais verds públics.

La seva passió pels animals també la va portar a titular-se com a Auxiliar veterinària, així com a rebre Formació a Fundació Mona sobre etologia (comportament) animal.

La seva vocació pel món vegetal l’ha portat a matricular-se en diferents cursos on-line de la Universitat de Tel-Aviv (Coursera) sobre biologia, comportament, sentits i comunicació vegetal.

2016 va esdevenir Guia de Boscos terapèutics per la Forest Therapy Association (Califòrnia).

Ha realitzat el Postgrau en significats i valors espirituals de la Natura a la Universitat de Girona (UdG), i actualment s'està formant per poder ser terapeuta Gestalt. Biotop Natura està inscrita des del 2017 en el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb NIF G55311609.

Per conèixer més sobre banys de bosc, trobareu informació detallada dins la pestanya connectat . També podeu visitar directament la nostra web www.banydebosc.com

Per rebre informació sobre les nostres activitats properes contacteu amb Biotop Natura enviant un mail a: info@biotopnatura.com

Biotop natura, una familia
Facebook
Twitter
Instagram